Ai o lucrare mare? Cere o ofertă specială!

Grupul Alsafix a fost fondat in anul 1994 in Franta, in scurt timp devenind unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata distributiei de sisteme de fixare. Pentru a raspunde nevoilor aflate in continua crestere pe aceasta piata, incepand cu anul 2006, Alsafix este prezenta si in Romania.

Cu ajutorul reprezentantilor tehnico-comerciali si a colaboratorilor existenti, incercam sa impunem produsele Alsafix ca fiind solutii durabile, sigure si avantajoase in fixarea celor mai complexe aplicatii intalnite. 

Atuurile noastre

  1. 30 de ani de experienta in Europa si 18 ani de experienta in Romania
  2. Produse si servicii de calitate - punem accent pe calitatea superioara a produselor si serviciilor furnizate. Avem grija ca normele cu privire la marfa sa fie respectate si sa raspundem prompt nevoilor partenerilor.
  3. Consultanta tehnica si sfaturi personalizate - pe baza experientei practice, reprezentantii nostri de vanzari va vor ajuta sa decideti care este solutia optima de fixare pentru lucrarea dumneavoastra.
  4. Service performant in atelierul propriu- asiguram service in garantie si in postgarantie pentru sculele comercializate. In sprijinul dvs. oferim constatare gratuita, revizii, reparatii etc.
  5. 5. Siguranta si promptitudine in livrarea comenzii - prin colaborarea cu firmele de curierat, ne asiguram sa va livram coletele la adresa specificata de beneficiar in termen de 24/48 ore de la preluarea acestora.
  6. Echipa bine pregatita- servicii de calitate oferite de profesionisti.
  7. Stoc permanent al produselor comercializate -in depozitul nostru din Brasov se afla un stoc permanent de produse alcatuit din cele mai solicitate articole. Acest aspect permite cumpararea imediata si livrarea rapida a produselor dorite.

Produse si servicii

Calitatea, performanta si siguranta produselor comercializate sunt cele trei elemente de baza care definesc brandul Alsafix, asigurandu-i unicitate in peisajul retailului de specialitate. Garantia calitatii este asigurata si de colaborarea cu parteneri de renume mondial ca: PANASONIC și MAX.

Din dorinta de a veni in intampinarea cat mai multor cerinte si nevoi ale clientilor sai cu solutii complete si eficiente, Alsafix pune la dispozitie acestora o gama diversificata de produse, cum ar fi: capsatoare si agrafe pentru acestea, masini de batut cuie si cuie pentru acestea, scule electrice Panasonic, ancore chimice, conectori metalici pentru lemn, dibluri, suruburi, burghie, compresoare, masini portabile de legat fier beton.

Alsafix va ofera solutii inovatoare si servicii orientate catre nevoile pietei:
-    demonstratii gratuite pe santier, cu aparate si consumabile specifice
-    asistenta tehnica la montarea sculelor, pentru alegerea consumabilelor potrivite
-    intocmirea unor oferte de pret personalizate tinandu-se cont de exigentele tehnice si bugetare ale fiecarui client
-    informatii despre stocuri, informatii despre stadiul comenzilor.