PRETURI SPECIALE - CERE OFERTA BUSINESS

Acum poți să-ți iei sculele dorite cu plata
în 24 rate egale fără dobândă


pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale,
comenzi de minim 450 euro +TVA

 
Vezi produsele noastre Contactează agentul din zona ta
NOI ÎȚI RECOMANDĂM:

Pachet de scule pneumatice

Pachetul conține compresorul Alsafix ALAIR 20/255,
mașina de bătut cuie Alsafix C 21/50 P1 și furtun.
 
Preț întreg: 909 Euro + TVA
Preț în rate: 37,8 Euro + TVA/lună
Cere ofertă
   

Pachet de scule profesionale Panasonic

Pachetul conține mașină de înșurubat/găurit Panasonic EY74A2,
mașina de înșurubat cu impact tangențial Panasonic EY75A7,
3 acumulatori Panasonic, un încărcător Panasonic și o cutie de transport.
Preț întreg: 739 Euro + TVA
Preț în rate: 30,8 Euro + TVA/lună
Cere ofertăCONDIȚII DE ACHIZIȚIE ÎN RATE

Ce pot achiziționa în 24 rate egale?   Orice produs sau produse Alsafix a căror valoare însumată depășește 2.500 Lei , TVA inclusa (2.100 Lei + TVA), minim 450 Euro + TVA sau orice produs sau produse Alsafix a căror valoare însumată este mai mică de 30.000 Lei, TVA inclusa ( 25.210 Lei + TVA), maximum 5.400 Euro + TVA
Cine este eligibil pentru această ofertă?   Persoanele fizice cu vârsta între 18-75 ani, salariați cu vechime minimă 3 luni la actualul angajator (3 salarii declarate la ANAF), cu salariu minim de 800 Lei. Pensionari cu pensie minimă de 300 Lei. Persoane fizice autorizate și intreprinderi individuale cu minim 1 an activitate, venituri declarate, activitate desfășurată pe teritoriul României, salariu minim 800 Lei și vârsta între 18-75 ani.
De ce documente este nevoie?   CI - copie conformizată ( cu nume + prenume + semnătură), cupon de pensie în cazul pensionarilor, CUI în cazul PFA și II, formularul 220 pe anul anterior si pe anul curent (PFA și II), acord de la ANAF și acordul de la Biroul de Credite.
Cum se procedează?   Alegi produsele de care ești interesat și ceri oferta de pe site-ul Alsafix sau direct reprezentantului Alsafix din zona ta. Colegii noștri te vor contacta și le veți preda documentele necesare ( copie CI, CUI, etc), apoi veți semna documentele solicitate ( acord Anaf, acord BC, le veți primi de la reprezentatul Alsafix). Vom verifica cu ajutorul aplicației online eligibilitatea ta și vei primi un răspuns în maximum 30 de minute.
   
Finanțarea se realizează prin TBI Credit  


Vezi produsele noastre Contactează agentul din zona ta